This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Werkwijze

Werkwijze tuinarchitectuur

Als tuinarchitect leggen we uw ideeën en verwachtingen vast in een tuinontwerp. Ontdek hieronder hoe wij te werk gaan bij uw tuinontwerp.

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

01Een eerste kennismakingsgesprek waarbij de noden en wensen van de klant worden afgetast. Na deze bespreking kan er een prijs gezet worden op het opmaken van een volledig ontwerp.

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

02We meten alles op en brengen het bestaande terrein in kaart. Deze gegevens worden dan omgezet naar een 2D-plan waar we mee aan de slag kunnen.

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

03We maken een op maat gemaakt voorontwerp bestaande uit een grondplan en een 3D-weergave die we uitgebreid komen voorstellen. Hierna worden de eventuele opmerkingen genoteerd en kunnen we alles verder uitwerken.

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

04Bespreking voorontwerp en keuze van planten en materiaal.

tuinarchitectuur - tuinontwerp

05Voorstelling uiteindelijk ontwerp beplantings-, materialen- en verlichtingsplan met een vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van de werken.

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

06Door ons uitgebreid machine en wagenpark kunnen we de aanleg van jullie tuin volledig op ons nemen zonder alles uit handen te geven. Als er zich tijdens de aanleg een probleem voordoet, dan kunnen we dit direct aanpassen op al de plannen. Zo kunnen we u een totaal pakket aanbieden van de start tot de oplevering.

Voor elke tuin die door ons werd aangelegd bieden we u de mogelijkheid om ons in te schakelen om het onderhoud uit te voeren. Met deze aangepaste nazorg kunnen we u garanderen dat het vooropgestelde beeld ook behouden blijft.