This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Tuinontwerp

Tuinontwerp

Tuinarchitectuur Toon Wellens creëert levensechte 3D tuinontwerpen. Laat uw droomtuin aanleggen aan de hand van onze 3D tuinontwerpen.

Wij zorgen voor het ontwerp van uw tuin: moderne, klassieke en stadstuinen. Ook houden we rekening met eventuele andere wensen zoals een zwemvijver of poolhouse.

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

Tuinontwerp in 3D

Het is niet altijd eenvoudig om uw tuinontwerp visueel in te beelden op basis van een grondplan. Om u beter in te kunnen leven in het ontwerp, wordt uw tuinontwerp in 3D voorgesteld. Zo krijgt u een realistisch beeld en kunt u virtueel in uw ontworpen tuin rondwandelen.

Werkwijze tuinontwerp/tuinarchitectuur

Uw wensen en noden worden omgezet in een tuinontwerp. Nadat we uw tuinontwerp hebben besproken wordt het tuinplan in detail opgemaakt door de tuinarchitect. Onze tuinarchitectuur werkwijze geeft u een betere kijk in de zes stappen die wij nemen.

Hedendaagse tuinontwerpen: bekijk onze realisaties

Benieuwd naar onze realisaties binnen de tuinarchitectuur? Neem een kijkje!
Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte?