This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Over ons

Toon Wellens Tuinen

Al van kinds af was ik buiten actief bezig. Om de studie tuinbouwtechnicus te starten was dus een logische keuze. Hierna heb ik me verder gespecialiseerd in tuinaanleg en onderhoud. De studiekriebels bleven borrelen en hierdoor heb ik nog verder gestudeerd als groenmanager en landschaps- en tuinarchitect.

Na mijn studies heb ik ervaring opgedaan bij verschillende tuinaanleg bedrijven om uiteindelijk in 2016 te starten als zelfstandige. Om betrokken te blijven bij elk project, ontwerp ik zelf en voorzie ik ook de volledige aanleg. In drukkere periodes staat er een heel team van freelancers klaar om bij te springen waar nodig.

Regelmatig volg ik cursussen en lezingen om bij te blijven met de laatste technieken. Om nieuwe materialen te leren kennen bezoeken we ook beurzen. Op deze manier kunnen we ten allen tijde de beste en nieuwste technieken toepassen

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

Onze diensten

U kan bij Toon Wellens Tuinen terecht voor:
tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

Tuinarchitectuur

Ontwerp van uw tuin

tuinarchitectuur - tuinarchitect - tuinontwerp

Tuinaanleg

Volledige aanleg van uw tuin

Wenst u vrijblijvend informatie over onze diensten?